Mutari firme / persoane

FIRMA DE RELOCARI BLEJAN este o firma din Bucuresti, ce asigura servicii complete pentru mutari mobila, mutari sedii firme, mutari spatii comerciale, mutari ambasade, mutari consulate, mutari locuinte, mutari mobilier.

Pe aceasta cale ne adresam si oricaror unitati de invatamant, sedii si sucursale de banci, care in aceasta perioada ar putea avea nevoie de serviciile noastre de relocare.

Departamentul de logistica va poate pune la dispozitie, in functie de solicitarile dumneavoastra, urmatoarele categorii de servicii:

Mutarea se va realiza cu personal calificat si cu experienta, motivat si inventiv, adaptabil si cu abilitati de comunicare, prompt si flexibil, onest si corect.
Avem personal specializat pentru toate tipurile de servicii de mutari: ambalat, impachetat obiecte fragile, mobila, haine, vesela, tablouri, obiecte de valoare, piese de mobilier, incarcat, descarcat, montat, demontat, coborat, urcat.
La solicitarea clientilor, personalul nostru va asigura intregul pachet de servicii de mutari: impachetare, manipulare, demontare, remontare, intr-un cuvant toate serviciile de relocare va sunt asigurate. La cererea dumneavoastra pot fi aduse in prealabil cutii pentru ambalarea anumitor efecte personale, folie cu bule, folie strech, scotch, etichete.
Avem posibilitatea de a asigura coordonator relocare, asistenta logistica pe tot parcursul lucrarii, personal, echipe de mutari formate din 2 pana la10 oameni.
Oferim si altor firme de relocari, echipe in limita personalului disponibil si a lucrarilor noastre. Va oferim servicii de transport marfa generala si ADR, pentru persoane fizice si juridice, sedii firme, seifuri, piane, pianine, case de bani electronice.

Etapele procesului profesional de mutare nationala sunt urmatoarele: Societatea noastra detine urmatoarele tipuri de autoutilitare:
  1. dubite Iveco Daily cu un volum de 17 mc o lungime de 4 m si o masa total autorizata de 3,5 tone.
  2. platforme cu prelata cu un volum de 22 mc si o lungime de 4,6 m si o masa total autorizata de 3,5 tone.
Pentru a asigura o cat mai buna comunicare cu clientul si a facilita intreaga mutare, aceeasi echipa de mutari care a participat la ambalare se va deplasa si in noua locatie.

Tot ce va ramane de facut este sa......DATI UN TELEFON...............DE RESTUL NE OCUPAM NOI!

Efectuam mutari atat in Bucuresti cat si in orice judet din tara: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Iasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Date de contact

Sediul central: Str. Dudesti Pantelimon, nr. 44, sector 3, Bucuresti

E-mail: officeblejan.ro

Web: www.blejan.ro

   

Transport: 0731.014.086

Mutari: 0731.014.085

Montaj si service aer conditionat: 0731.014.081